Welke wijn is lekker bij/ wat drink je bij…
Foie blond – Terrine van
- Meursault Charmes
- Morgon
- Saint-Nicolas de Bourgueil
Ham (gedroogd)
- Sekt (droog)
Ham (gesmoord)
- Côtes du Rhône (rood)
- Côtes du Roussillon (rose)
- Elzas (tokay)
Ham (met peterselie)
- Beaujolais (rood)
- Chassagne-Montrachet (wit)
- Côteaux du Tricastin (rood)
Ham (rauw)
- Petite arvine
Ham (Jambon) de Bayonne
- Bordeaux (rood)
- Corbieres (rose)
- Côtes du Rhône villages
Ham – Gerookte … van zwijn
- Bandol (rood)
- Côtes de Saint-Mont (rood)
- Sancerre (wit)
Ham (Panhof uit Dalfsen) gevuld met aubergine ‘kaviaar’
- Champagne (brut)
Hazenpaté
- Côtes de Duras (rood)
- Moulin a Vent
- Saumur-Champigny
- Beaujolais-villages
- Loire (rosé)
- Touraine (cabernet)
Varkensrillette
- Bourgogne (rood)
- Elzas (pinot noir)
- Touraine (gamay)
Worstjes (Saucisson)
- Beaujolais
- Côtes du Rhône villages
- Côtes du Roussillon (rose)
Zure zult
- Bourgogne aligoté
- Arbois uit de Jura