Wat eet ik bij -/- wat is lekker bij -/- welk gerecht past bij een rosé uit…
Frankrijk
Champagne
- Gravad Lax
Côtes du Brulhois
Kaas:
- Chaumes
Loire/ Haut-Poitou
Kaas:
- Valencay
Loire/ Sancerre
Kaas:
- Selles-sur-cher
Provence/ Coteaux d’Aix
- Ansjovis – Hapjes op basis van
- Franse pasta
Provence/ Cotes de Provence
- Kip (gebakken, gegrild of uit de oven)
- Kip met champignonsaus
- Kip met gehakt (gevuld)
Pyreneeën/ Cotes du Roussillon
- Ansjovis – Hapjes op basis van
Kaas:
- Carre frais
Rhône/ Côtes du Rhône
- Gevulde paprika
Rhône/ Tavel
- Pasta met Ardense ham, oude Parmezaanse kaas en Cavaillonmeloen
Kaas:
- Cabecou
Spanje
Bullas
- Kip – gevuld met gehakt