Blog
Wat eet je bij Cheval Blanc 1998?
Reerugfilet met verschillende bereidingen van biet. In het glas: Cheval Blanc 1998
Er zijn van die momenten dat je denkt: wow, al die..
Diner 2-2-2013
Weer een rij fenomenale wijnen waarbij ik mocht koken!
Clos de Mesnil 2000 (Krug) met Langoustine boemboe bali naar recept van Sergio..
Lunch 12-12-12
Op woensdag 12-12-12 hebben we een memorabele wijn/spijs lunch gehad! De lunch was gebouwd rondom deze wijnen:
– Bollinger..
Raap, krab en dashi
Raap – ook wel knol, knolraap, meiraap of meiknolletje genoemd – is een groente die je niet meer overal tegenkomt. Verwar hem niet met de..
Truffel-diner 30-11-2012
Het diner was een succes! Alle wijnen waren geweldig en de combi met het eten ook. Het eten maken en uitserveren voor in totaal 7 man..
Het witte en zwarte goud!
Het witte en zwarte goud is binnen voor het truffel-diner van 30-11-2012! Dan heb ik het natuurlijk over witte truffel en zwarte..
Voorbereidingen diner 30-11-2012
Op 30-11-2012 organiseren we een diner met Italiaanse topwijnen. De wijnen die geschonken gaan worden zijn o.a. van Bruno Giacosa,..
Gaja – stijl en invloed
Als er wijnen van het Piemontese domein Gaja op de proeftafel komen, ontstaat vrijwel altijd discussie. Niet over de kwaliteit van de..
Château Latour – baken van kwaliteit
Als één wijn symbool kan staan voor continue kwaliteit, dan is het wel Château Latour. In De Librije (***, 19,5 GM) vond op 9 september..
Les Musigny – koningin onder de wijnen
Les Musigny (meervoud!) is één van de grootste climats van de Bourgogne, een grand cru in het rijtje Chambertin, La Tâche, La Romanée, La..