Blog
Feestelijk recept voor oudjaarsavond!
Op oudjaarsavond worden er veel ‘bubbels’ gedronken. Ik vind dat er het hele jaar door wel een moment voor een mooie champagne of andere..
Zomers recept van Martin Berasategui
Salade van appel, bleekselderij en komkommer
Naar recept van Martin Berasategui
- 1 groene appel
- 1/2 komkommer
- 3 stengels bleekselderij
- 2..
Droomlunch 26 juni
Ik heb al wel eens eerder geschreven over een “droomlunch”. Het concept: de deelnemers nemen een droomwijn mee – een topwijn waar je wel..
Lunch bij restaurant Arpège – Alain Passard
Dit weekend kwam een droomwens uit! Zoals je in eerdere blogs kan lezen ben ik een groot fan van de keuken van Alain Passard, maar tot nu..
Chef’s lunch Martín Berasategui
Vorig jaar zijn we een week in San Sebastian geweest – een geweldige culinaire plek! Van pintxobar tot sterrenrestaurants was het één..
Tips voor bezoekers aan een wijnproeverij
Wijnproeverijen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Verticale proeverijen, waarbij meerdere jaargangen van één wijn worden..
I’m in the garden
Voor mij ligt een groot deel van het plezier in koken in de producten waar ik mee werk. Lekker aan alles ruiken, voelen, proeven –..
“Koken zit in mijn vingers”
Eind maart heb ik mijn lunchroom & kookwinkel omgevormd tot restaurant voor lunch en private dining. Een stap waar ik langzamerhand naar..
Een lunch volgens Alain Passard – de “groentegod”
Alain Passard, de 3 sterren Michelinchef uit Parijs, is vanaf 1996 op de groentetoer gegaan. Een kok met passie en lef, om in de..
Myoga en Shishito
Een tijd terug kreeg ik een tas met Japanse producten om uit te proberen. Ik gebruik regelmatig Japanse producten, zoals het sap van..