Chef’s table – inspired by Sergio Herman 19-11-2022
Mijn culinaire held is Sergio Herman, de bekende chef van o.a. 3 sterren restaurant Oud Sluis. De spanning, lichtheid, verfijning en mooie zuren die hij in zijn gerechten gebruikt zijn een grote bron van inspiratie voor mij. Tijd dus voor een chef’s diner geïnspireerd door zijn gerechten.
Het diner bestaat uit 4 gangen met een bijpassend wijnarrangement.
Uiteraard kun je zelf een fles wijn van de bijzondere wijnkaart uitkiezen – zie hieronder de wijntips die ik aanbeveel bij het menu.
Oester, miso en aardpeer ~ wijntip champagne
Zeebaars dashi ~ wijntip viognier, pinot grigio, weisburgunder
Hert, biet en gnocchi met bloedworst ~ wijntip pinot noir uit de Bourgogne, Bordeaux
Citrus lego ~ wijntip riesling auslese
Menuprijs: € 65 pp
Wijnarrangement € 50 pp
Er is één menu, er kan geen rekening gehouden worden met afzonderlijke dieetwensen.
Datum: 19 november
Aanvang: 18:30
Adres: Sluisstraat 56 Amsterdam
Opgeven kan via mail: martine@avalonwijnenspijs.nl