Wat eet ik bij -/- wat is lekker bij -/- welk gerecht past bij een …
Amontillado
- Geroosterde, gezouten amandelen
- Borsjtj
Kaas:
- Comté
- Oude Goudse
Fine Old Tawny port
Kaas:
- Beinleigh Bleu
- Cheddar
Fino (Jerez of Montilla)
- Avocado met vinaigrette
- Gazpacho
- Gefrituurde inktvisringetjes
- Gekookte beenham
- Gerookte makreel
- Geroosterde, gezouten amandelen
- Hors d’Oeuvre
- Jamon serrano
- Japans
- Kaaskroketten
- Kaviaar
- Oesters of mosselen in spek (“Engeltjes te paard”)
- Olijven
- Tapas
- Tapenade
- Tempura
- Zoute haring (zonder ui!)
Kaas:
- Comté
Late Bottled Vintage port
Kaas:
- Beinleigh Bleu
- Friese nagelkaas
- Gorgonzola
- Roquefort
- Stilton
Madeira (vintage)
- Peccannoten
- Walnoten
Manzanilla
- Ansjovis
- Gazpacho
- Gerookte makreel
- Geroosterde, gezouten amandelen
- Hors d’Oeuvre
- Jamon serrano
- Japans
- Kaviaar
- Oesters of mosselen in spek (“Engeltjes te paard”)
- Olijven
- Sushi
- Tapas
- Tapenade
- Tempura
- Zoute haring (zonder ui!)
Oloroso
- Geroosterde, gezouten amandelen
PX (Pedro Ximenes)
- Apfelstrudel
- Chocolademousse, chocoladetaart
- Christmas pudding
- Creme brulee
- Karamelpudding
- Koffietaart
- Notentaart
- Spekkoek
Vintage port
- Terrine van ganzenlever met schorseneren en truffel
- Peccannoten
- Walnoten
Kaas:
- Bleu d’Auvergne
- Bleu de Bresse
- Bleu des Causses
- Gorgonzola
- Roquefort
- Stilton